Umíte se vyjádřit?

Láska

A byla to láska. Ano, víte, že svůj protějšek milujete, máte rádi a neodkážete si bez něj představit život. Ale ví o vaší náklonosti i vás partner, nebo partnerka? Nebo dotyčný nemá vůbec tušení, jaké k němu chováte city. První projev lásky se v nás probudí již v raném dětství, kdy lásku k jiné osobě dáme najevo obětím, nebo úsměvem. Ale jako dospělí si častokrát nevíme rady, jak své city projevit. Zde vám přinášíme několik způsobů, jak lze projevit svoji náklonost.

Láska je naprosto přirozená.

Slova

Někdy stačí pouze komunikace a věřte nebo ne, je to stavební kámen každého vztahu. Zkuste se vyjádřit jednoduše svými slovy. Občas to úplně postačí a je to mnohem lepší než jen pouhé náznaky. Pokud Vás přepadá stud a nedokážete si to představit vsaďte na milostný dopis.

Květina

Tahle rada je spíše pro muže. Platí, že se lze vyjádřit pomocí květiny, kterou můžete naznačit své úmysly. Pánové, ale zapomeňte prosím na kaktus, jediná květina s trny, která dá najevo lásku je růže, nejlépe rudá.

Růže je květina lásky.

Jídlo

Ne nadarmo se říká, že Láska prochází žaludkem a tady v Čechám to platí dvojnásob, takže dámy, do ruky kuchařku a vsaďte na pravou českou kuchyni. Každý muž má rád dobré jídlo, a navíc ve společnosti ženy, která jej uvařila. A upřímně, žádný muž neodmítne pozvání na romantickou domácí večeři.

Gesta

Je to jednoduché. Objetí, pohlazení, nebo přitulení. Usmívejte se a buďte si na blízku. Kontakt je vedle komunikace druhá nejdůležitější věc. Dva lidé, kteří se mají rádi, by měli být spolu a trávit společný čas.

Ať už naše rady využijete, nebo jenom vezmete jako inspiraci, tak vždy dejte na svoje pocity a chovejte se přirozeně, nikdy netlačte moc na pilu. Láska se nedá ani vynutit, vyplakat, nebo koupit a je vždy důležitá naše přirozenost. Lidé by se měli zamilovat do Vás, a ne do vymyšlené osobnosti, která ve skutečnosti ani neexistuje.